Diensten van Lokstof

grafisch_ontwerp_lokstof

Grafisch design

Onze passie ligt bij het grafisch ontwerpen. Strak, modern en helder ontwerp is ons kenmerk. U kunt bij ons terecht voor print ontwerpen maar ook voor al uw online vraagstukken. Wij denken met u mee en ontwerpen aanlokkelijke en doeltreffende uitingen, die in het oog springen van uw doelgroep. Het is erg belangrijk om uw tekstuele boodschap visueel te ondersteunen. Of het gaat om een bedrijfsgerichte Facebookpagina, een logo-ontwerp, magazine, een website ect. Lokstof helpt u verder.

webdesign_lokstof

Webdesign

Online communicatie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wij van lokstof bieden zowel het ontwerpen van een website aan als het realiseren ervan. Samen met u kijken we naar wat uw wensen zijn en wij vertalen dit door in een gebruiksvriendelijk webdesign. Wij starten met een concept, waarna we aan de slag gaan met een wireframe. In dit wireframe worden de functionaliteit en het plaatsen van de content bepaald. Bent u tevreden, dan starten we met het webdesign en werken we dit uit tot een volledig werkende website. Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte.

Daarnaast kunt u voor een responsive website bij ons terecht. Dit houdt in dat uw website schaalbaar is en op elk device optimaal tot zijn recht komt. Probeer deze website maar eens te schalen met uw browser.

drukwerk_lokstof

Drukwerk & huisstijlen

Of het gaat om een flyer, brochure, magazine, jaarboek, of een geboortekaartje, wij zijn hier in thuis. Traditionele media is nog steeds sterk aanwezig in de reclame wereld. Wij voorzien u van een ontwerp dat aansluit op uw wensen en doeltreffend communiceert. Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van een huisstijl. Voor ons is het meer dan een logo, briefpapier en een visitekaartje. Het creƫren van de juiste uitstraling die aansluit bij de identiteit van uw bedrijf is onze drijfveer.

app_design_lokstof

App design

Een app, oftewel een applicatie is een specifiek software voor het mobiele platform van de smartphone- of tabletgebruiker. Voor het ontwerpen van een app bent u bij Lokstof aan het juiste adres. Net als bij een website beginnen wij met het verzamelen van uw wensen en vertalen dit in een wireframe. Vanuit het wireframe ontwikkelen wij een gebruiksvriendelijk ontwerp en wordt de app geprogrammeerd. We ontwerpen voor zowel tablet als mobiele apps.

animatie_lokstof

Animatie

Een animatie, ook wel explanimation genoemd, is een effectieve manier gebleken om een boodschap over te brengen richting uw doelgroep. Door de combinatie van beeld en geluid is het mogelijk een complexe boodschap op een leuke en informatieve wijze over te brengen. Samen met u kijken wij wat u wilt communiceren richting uw doelgroep. Op basis hiervan gaan wij aan de slag en ontwikkelen een bij uw identiteit aansluitende en doeltreffende animatie.

concepten_lokstof

Concepten

Naast het ontwerpen van verschillende grafische uitingen zijn wij sterk in het bedenken van concepten. Wanneer u uw nieuwe merk wil lanceren of een spraakmakende Facebook actie wil bedenken kunnen wij u daar in ondersteunen. Samen met u gaan we om de tafel en bespreken we uw wensen en doelen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een spraakmakend en doeltreffend concept neer te zetten met de daarbij horende grafische uitingen.